Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de jeunes pousses d'épinard frais
- 1 - 2 gousse(s) d'ail en granulés
- 6 branches de menthe fraîche, effeuillées
- 1 oignon (env. 50 g) coupé en deux
- 1 bouquet de radis rouge, sans les feuilles (env. 300 g)
- ¾ c. à café de sel
- 200 g de crème acidulée, 10 % de matières grasses
- 20 g de jus de citron
- 15 g d'huile végétale
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 642 kJ / 154 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de carottes
15min
Salade pommes-carottes
5min
Salade de chou-fleur-haricots rouges
10min
Salade de betteraves
10min
Pain aux tomates et basilic
1 godz. 45 min
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
40 min
Salade à la grecque et croûtons
25min
Salade de légumes citronée
15min
Pizza à la courge
1h
Curry de légumes et tofu
1h
Salade céleri-pomme
10min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5min