Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de parmesan
- 500 g de fenouil, coupé en quatre, trognon retiré
- 1 c. à café de sel et un peu plus pour l'assaisonnement
- 4 pincées de poivre et un peu plus pour l'assaisonnement
- 50 g d'huile d'olive
-
30
g de jus de citron, fraîchement pressé
lub 30 g de vinaigre de fruit
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1014 kJ / 242 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 728 mg
Alternatywne przepisy
Sirop chai
35min
Crème glacée aux fruits
5 min
Amandes grillées enrobées de chocolat blanc à la noix de coco
40min
Salade pommes-carottes
5 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Quiche aux asperges
1 godz.
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10min
Salade de fenouil au parmesan (TM6)
10min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5 min
Focaccia aux tomates
40min