
Urządzenia i Akcesoria
Herbata chai masala
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
3 porcje
Składniki
-
ziarno kardamonu, całe1
-
goździki3
-
laska cynamonu przełamana na pół1
-
ziarna pieprzu czarnego4
-
wody700 g
-
mleka500 g
-
cukru20 g
-
korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w plastry5 g
-
torebek herbaty chai5
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
104 kcal /
435 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA INDYJSKA
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Grog
15 min
Gorąca herbata z mlekiem po malezyjsku
15 min
Ryż kaszmirski
30 min
Grzaniec kawowy (Café Disaronno)
10 min
Grzaniec migdałowy
15 min
Napój imbirowy
10 min
Korzenne mleko daktylowe
20 min
Kurkuma chai
15 min
Chai Latte
30 min
Latte piernikowe
50 min
Złote mleko z kurkumą
10 min
Mango lassi - hinduski koktajl jogurtowy
10 min