KUCHNIA INDYJSKA

Przepisy na przekąski i przystawki to kolejna odsłona kuchni indyjskiej. Curry to ciekawy urozmaicenie codziennego menu, a samosy, chlebki naan i parathy sprawdzą się na pikniku lub imprezie. Thermomix® zabiera w podróż do Indii!

Curry z serem paneer

Curry z serem paneer

Brak ocen

5 godz.

Samosy

Samosy

Brak ocen

1 godz. 40 min

Panierowana cebula bhaji

Panierowana cebula bhaji

Brak ocen

30 min

Pasta kokosowa z cebulą i kolendrą

Pasta kokosowa z cebulą i kolendrą

Brak ocen

50 min

Dal makhani z soczewicy

Dal makhani z soczewicy

Brak ocen

50 min

Herbata chai masala

Herbata chai masala

Brak ocen

15 min

Bakłażany bhurta

Bakłażany bhurta

Brak ocen

30 min

Curry rogan josh z ciecierzycą i pomidorami

Curry rogan josh z ciecierzycą i pomidorami

Brak ocen

30 min

Parathas nadziewane kalafiorem

Parathas nadziewane kalafiorem

Brak ocen

55 min

Ryż kaszmirski

Ryż kaszmirski

Brak ocen

30 min

Chlebki naan z cebulą i kminem rzymskim

Chlebki naan z cebulą i kminem rzymskim

Brak ocen

2 godz.