Urządzenia i Akcesoria
Pasta truflowa (pate pieczarkowe z truflą)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porcji
Składniki
-
10 g czarnej trufli, konserwowej10 g czarnej trufli, świeżej
-
50 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
-
300 g pieczarek przekrojonych na pół
-
30 g masła
-
¼ - ½ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
1 szczypta tymianku, suszonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
165.8 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
225.3 kJ /
53.8 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DODATKI DO PIECZYWA
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Chutney z mango
40 min
Focaccia z figami i rozmarynem
2 godz.
Pesto z zielonego groszku i mięty z ricottą
10 min
Chutney z czerwonej cebuli
24 godz.
Oliwa truflowa
10 min
Pesto grzybowo-pieczarkowe
45 min
Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem
1 godz. 10 min
Papryka po włosku
40 min
Salsa z pieczonej papryki i śliwek
1 godz. 30 min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1 godz. 40 min
Tapenada z zielonych oliwek
10 min
Tapenada
5 min