Pasta truflowa (pate pieczarkowe z truflą)

Pasta truflowa (pate pieczarkowe z truflą)

4.7 19 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porcji

Składniki

  • 10 g czarnej trufli, świeżej
    10 g czarnej trufli, konserwowej
  • 50 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
  • 300 g pieczarek przekrojonych na pół
  • 30 g masła
  • ¼ - ½ łyżeczki soli
  • ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 1 szczypta tymianku, suszonego

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 53.8 kcal / 225.3 kJ
Białko 1.7 g
Tłuszcz 4.3 g
Węglowodany 2.2 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Sód 165.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...