
Urządzenia i Akcesoria
Pasta truflowa (pate pieczarkowe z truflą)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porcji
Składniki
-
czarnej trufli, świeżej10 g
-
cebuli szalotki przekrojonej na pół50 g
-
pieczarek przekrojonych na pół300 g
-
masła30 g
-
soli¼ - ½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
-
tymianku, suszonego1 szczypta
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
53.8 kcal /
225.3 kJ
Białko
1.7 g
Tłuszcz
4.3 g
Węglowodany
2.2 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Sód
165.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DODATKI DO PIECZYWA
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pâté z wędzonego pstrąga
1 godz. 20 min
Tatar z suszonych pomidorów
15 min
Pasta z białej fasoli z jabłkiem
55 min
Chutney z czerwonej cebuli
24 godz.
Rillettes z kaczką i wieprzowiną
1 godz. 25 min
Tatar z fasoli
5 min
Hummus z gremolatą z cukinii i serem feta
45 min
Tapenada z zielonych oliwek
10 min
Roladki z bakłażana z pastą orzechową
50 min
Hummus z warzywami - wersja podstawowa
10 min
Purée z kalafiora i selera
40 min
Pâté z wątróbek drobiowych z pistacjami
1 godz. 40 min