Pasta kokosowa z cebulą i kolendrą

Pasta kokosowa z cebulą i kolendrą

3.4 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 porcji

Składniki

  • 5 - 6 cebul (ok. 500 g), nieobranych, przekrojonych na pół
  • 30 - 50 g kolendry, świeżej
  • 25 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
  • 4 ząbki czosnku
  • 2 zielone papryczki chili, świeże bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki
  • 40 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 1 łyżeczka kminu rzymskiego, mielonego
  • 60 g wiórków kokosowych
  • 1 ½ łyżeczki soli

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 68.5 kcal / 286.6 kJ
Białko 1.5 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...