Urządzenia i Akcesoria
Pasta kokosowa z cebulą i kolendrą
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 porcji
Składniki
-
5 - 6 cebul (ok. 500 g), nieobranych, przekrojonych na pół
-
30 - 50 g kolendry, świeżej
-
25 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
-
4 ząbki czosnku
-
2 zielone papryczki chili, świeże bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki
-
40 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
1 łyżeczka kminu rzymskiego, mielonego
-
60 g wiórków kokosowych
-
1 ½ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
1.5 g
Kalorie
286.6 kJ /
68.5 kcal
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA INDYJSKA
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Sałatka z kaszą jaglaną, kalarepą, szpinakiem i gorgonzolą
45 min
Pasta z marchewki z migdałami
15 min
Placek z hummusem z cieciorki
20 min
Dip z karczochów i tofu
5 min
Farinata - włoski placek z ciecierzycy
1 godz. 30 min
Krem z parmezanu
10 min
Pasta z pieczonego bakłażana
1 godz. 50 min
Dip paprykowo-orzechowy
10 min
Flan z ricottą, szpinakiem i pistacjami
30 min
Pasta Mutabal z podpłomykami
1 godz. 35 min
Roladki z bakłażana z pastą orzechową
50 min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1 godz. 40 min