Urządzenia i Akcesoria
Cytrynowo-kokosowe kulki jaglane
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz.
16 sztuk
Składniki
-
1 cytryna ekologiczna
-
30 - 50 g migdałów, w płatkach
-
110 g płatków owsianych, górskich Melvit
-
120 g daktyli, suszonych, bez pestek pokrojonych na 2 cm kawałki
-
100 g kaszy jaglanej Melvit
-
400 - 450 g mleka kokosowego
-
woda ilość do zwilżenia dłoni
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Białko
2.7 g
Kalorie
606.2 kJ /
144.8 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
18.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PEŁNE ZDROWIA
60 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Czekoladowo-orzechowa pasta z ciecierzycy (cieciorella)
40 Min
Krakersy z komosy ryżowej i chia
35 Min
Marchewkowe kulki energetyczne
15 Min
Ciasteczka z żurawiną (bez alergenów)
40 Min
Jaglane batony z migdałami
4 Std. 20 Min
Batoniki kokosowo-migdałowe
1 Std. 20 Min
Brownie fasolowo-daktylowe
2 Std.
Placki z mąki kokosowej
30 Min
Placki gryczane bez laktozy
35 Min
Kulki energetyczne z kaszy jaglanej
55 Min
Ciasteczka marchewkowe z komosą ryżową
1 Std.
Brownie z czerwonej fasoli
1 Std.