
Urządzenia i Akcesoria
Wegańskie ciasto kokosowe
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
12 kawałków
Składniki
-
margaryny, wegańskiej miękkiej, pokrojonej na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy100 g
-
czekolady, o smaku nugatowym wegańskiej, pokrojonej na kawałki100 g
-
cukru100 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM20 g
-
śmietanki sojowej200 g
-
mąki pszennej150 g
-
wiórków kokosowych100 g
-
proszku do pieczenia15 g
-
wiórki kokosowe do posypania (ok. 30 g)
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Kalorie
277.3 kcal /
1161.2 kJ
Białko
2.6 g
Tłuszcz
18.1 g
Węglowodany
27.5 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Sód
181.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

POTRAWY WEGAŃSKIE
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Wegańskie brownie
2 godz. 45 min
Brownie z mąką z ciecierzycy z sosem z marakui
1 godz.
Marchewkowe kulki energetyczne
15 min
Ciastka owsiane bez pieczenia
1 godz. 30 min
Brownie fasolowo-daktylowe
2 godz.
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
1 godz. 20 min
Wegańskie ciastka bananowe
1 godz. 5 min
Wegański szarpaniec
7 godz. 10 min
Veganisu z espresso i migdałami
6 godz.
Ciasto czekoladowe z mąki gryczanej
1 godz. 10 min
Ciasteczka marchewkowe z komosą ryżową
1 godz.
Tofurnik z mango i limonką
3 godz. 40 min