Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Chickpea Stew
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered80 g
-
garlic cloves2
-
tinned chickpeas rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
potatoes peeled, diced (3-4 cm)300 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
smoked paprika2 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
fresh baby spinach250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
265 mg
Białko
9 g
Kalorie
920 kJ /
219 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
67 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Vegetarian Chilli
35 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min