Urządzenia i Akcesoria
Detoxifying Thai Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
red peppers quartered70 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
celery stalk cut in pieces45 g
-
red onions quartered70 g
-
fresh baby spinach20 g
-
cashew nuts20 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic clove1
-
10 g fresh turmericground turmeric¼ tsp
-
fresh coriander cut in pieces1 bunch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 bunch
-
fresh makrut lime leaf1
-
fresh red chilli deseeded, halved1
-
water600 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
248 kJ /
59 kcal
Tłuszcz
2.9 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Vegetable Soup
35 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 min
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Hearty Soya Bean Soup
50 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Detox Salad
10 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min