Urządzenia i Akcesoria
Wild Salmon Fishcakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
2 slices gluten free bread, (e.g. Genius Bread), roughly tornsourdough bread roughly torn2 slices
-
lemon thin peelings of skin, plus slices for serving1
-
fresh flat-leaf parsley cut in pieces15 g
-
fresh salmon fillets skinless, cut in pieces520 g
-
large egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
1 Tbsp coconut oilghee1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
1061 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Fish Stew
45 min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1 godz.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min