Urządzenia i Akcesoria
Wild Salmon Fishcakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
2 slices gluten free bread, (e.g. Genius Bread), roughly tornsourdough bread roughly torn2 slices
-
lemon thin peelings of skin, plus slices for serving1
-
fresh flat-leaf parsley cut in pieces15 g
-
fresh salmon fillets skinless, cut in pieces520 g
-
large egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
1 Tbsp coconut oilghee1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
1061 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Chia Burgers
1 godz. 10 min
Courgetti with Bolognese Sauce
40 min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 godz. 20 min
Blitva
35 min
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Vegetable Soup
35 min
Ratatouille
40 min
Veracruz Fish
30 min
Red Cabbage and Chicken Salad
40 min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min