![Wild Salmon Fishcakes Wild Salmon Fishcakes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B727F33C-A9C2-47A3-9232-A8BB74C43028/Derivates/3401857A-A1F0-49F3-AB68-A502407B5431.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
2
slices sourdough bread, roughly torn
lub 2 slices gluten free bread (e.g. Genius Bread), roughly torn - 1 lemon, thin peelings of skin, plus slices for serving
- 15 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces
- 520 g fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces
- 1 large egg
- 1 tsp fine sea salt
-
1
Tbsp ghee
lub 1 Tbsp coconut oil
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1061 kJ / 254 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 7.2 g
- Tłuszcz
- 15.2 g
Alternatywne przepisy
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1 Std. 5 Min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 Min
Bircher Muesli
8 godz. 10 min
Pumpkin, Carrot and Herb Bread
1h 30min
Seafood Korma
40 Min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Asparagus and Mango Salad
35min
Persian Carrot and Coconut Cake
2h 20 min
Sicilian Prawn Salad
40 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Salmon Fishcakes
1h 50min