Wild Salmon Fishcakes

Wild Salmon Fishcakes

3.8 18 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • sourdough bread roughly torn
    2 slices
    2 slices gluten free bread, (e.g. Genius Bread), roughly torn
  • lemon thin peelings of skin, plus slices for serving
    1
  • fresh flat-leaf parsley cut in pieces
    15 g
  • fresh salmon fillets skinless, cut in pieces
    520 g
  • large egg
    1
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ghee
    1 Tbsp
    1 Tbsp coconut oil

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 254 kcal / 1061 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 15.2 g
Węglowodany 7.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...