Urządzenia i Akcesoria
Wild Salmon Fishcakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
2 slices gluten free bread, (e.g. Genius Bread), roughly tornsourdough bread roughly torn2 slices
-
lemon thin peelings of skin, plus slices for serving1
-
fresh flat-leaf parsley cut in pieces15 g
-
fresh salmon fillets skinless, cut in pieces520 g
-
large egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
1 Tbsp coconut oilghee1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
1061 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Provencale
1 godz.
Leek Leaf Chicken Rolls
55 min
Salmon Dill Muffins
45 min
Kale Biscotti
1 godz.
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 min
Chickpea and Ham Balls
35 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Avocado and Cashew Chocolate Mousse
5 min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1 godz. 10 min
Crispy Breaded Fish
35 min
Nut Bread
1 godz. 20 min