Urządzenia i Akcesoria
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves2
-
olive oil2 Tbsp
-
water600 g
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (3-4 cm)550 g
-
prunes, pitted (approx. 120 g)12
-
dried figs (opcjonalnie) halved if large (approx. 120 g)8
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground pepper or to taste¼ tsp
-
ground coriander¼ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
couscous250 g
-
raisins100 g
-
honey or to taste60 g
-
blanched almonds50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
50.4 g
Kalorie
3358 kJ /
803 kcal
Tłuszcz
27.8 g
Węglowodany
87.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Circassian Chicken
2 godz.
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Turkey Crumble
1 godz. 10 min
Chicken Cacciatore
50 min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 godz. 20 min
Chicken and Cauliflower Curry
45 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min