Urządzenia i Akcesoria
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves2
-
olive oil2 Tbsp
-
water600 g
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (3-4 cm)550 g
-
prunes, pitted (approx. 120 g)12
-
dried figs (opcjonalnie) halved if large (approx. 120 g)8
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground pepper or to taste¼ tsp
-
ground coriander¼ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
couscous250 g
-
raisins100 g
-
honey or to taste60 g
-
blanched almonds50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
50.4 g
Kalorie
3358 kJ /
803 kcal
Tłuszcz
27.8 g
Węglowodany
87.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Circassian Chicken
2u.
Chicken and Chickpea Tagine
1u. 20min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35min
Chicken Tagine
25min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40min
Red bean chicken and sweet potato stew
45min
Chicken Cacciatore
50min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Chicken and Cauliflower Curry
45min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1u. 50min
Chicken Curry with Spinach
1u. 5min
Broccoli and Stilton Soup
30min