Urządzenia i Akcesoria
Leftover Turkey and Veg Bake
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
mixed vegetables cooked leftovers, cut in pieces500 - 600 g
-
turkey meat, boneless and skinless cooked leftovers, cut in pieces500 - 600 g
-
Lancashire cheese or other creamy hard cheese, cut in pieces150 g
-
onions quartered100 g
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh sage leaves4
-
unsalted butter25 g
-
plain flour15 g
-
milk (see tip)350 g
-
fine sea salt to taste
-
breadcrumbs150 g
-
fresh thyme leaves1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16.8 g
Kalorie
1599 kJ /
382 kcal
Tłuszcz
37.4 g
Węglowodany
20.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Christmas Bread Sauce
15 min
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1 godz. 5 min
Turkey Crumble
1 godz. 10 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Coronation Chicken
30 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min
Carrot and Swede Mash
20 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min