Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
-
80
g de pecorino
lub 80 g de fromage de brebis, type tomme - 450 g de carottes, pelées et coupées en dés
- 20 g de beurre, coupé en morceaux
- 180 g de crème liquide entière
- 1 c. à café rase de quatre-épices moulu
- 3 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 500 g d'eau
Le jour même
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1402 kJ / 337 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 27 g
Alternatywne przepisy
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1 Std. 5 Min
Flan de carotte au romarin et au chèvre
1sa
Flan de patate douce aux épices
55 dk
Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
50 dk
Tartelettes aux noisettes et champignons
1 godz. 30 min
Flans de poireau
35 dk
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5sa
Sablés à l'emmental et au carvi
2h 20min
Flans de potiron et magret fumé
1h 15min
Madeleines au bleu d'Auvergne
30 Min
Petits flans de carotte à l'estragon
1h 50min
Terrine de potimarron aux noisettes
4h 30min