Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
-
80
g de pecorino
lub 80 g de fromage de brebis, type tomme - 450 g de carottes, pelées et coupées en dés
- 20 g de beurre, coupé en morceaux
- 180 g de crème liquide entière
- 1 c. à café rase de quatre-épices moulu
- 3 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 500 g d'eau
Le jour même
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1402 kJ / 337 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 27 g
Alternatywne przepisy
Petits flans de carotte à l'estragon
1 godz. 50 min
Muffins courgette, cottage cheese et noisettes
40 min
Petits cakes courgette-chorizo
1h 5min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 min
Flans de potiron et magret fumé
1h 15min
Clafoutis aux épinards et aux pignons
1h 10min
Petits flans aux brocolis et noisettes
45 Min
Soufflé de potiron aux épices douces
1h
Flan de carotte au romarin et au chèvre
1h
Flan de patate douce aux épices
55 min
Flans de poireau
35 Min
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5h 30min