Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de radis noir, coupé en tronçons
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- 150 g de fromage frais, type St Môret
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 306 kJ / 73 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
- Błonnik
- 0.8 g
Alternatywne przepisy
Rémoulade de radis noir au yaourt
15min
Tartinade fondante et craquante aux courgettes
12u. 45min
Salade aux pommes
5min
Tartinade de courgette
4h
Rillette de sardine au citron
5min
Tartinade pimentée de haricots rouges
10min
Pickles de radis roses et noirs
1 Std. 15 Min
Tartinade de carotte au chèvre et carvi
1 Std. 15 Min
Céleri rémoulade
10min
Tartinade de fromage frais et de radis
5min
Mousses de betterave en deux façons
15min
Tartinade jambon-œuf
35min