
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de radis noir coupé en tronçons
- 40 g d'échalotes coupées en deux
- 1 c. à soupe de ciboulette fraîche ciselée
- 150 g de fromage frais type St Môret
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 73 kcal / 306 kJ
- Białko
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Błonnik
- 0.8 g