Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 branche de romarin frais
- 1000 g d'eau
- 500 g de carottes, coupées en tronçons
- 2 œufs
- 15 g de beurre
- 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1030.2 kJ / 248.5 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 7.7 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5min
Flan de patate douce aux épices
55min
Flan de patate douce
40min
Petits flans aux brocolis et noisettes
45min
Crumble de courgette à la menthe
50min
Flans de poireau
35min
Crumble de légumes au parmesan
1h
Flans de potiron et magret fumé
1h 15min
Flans aux petits pois et au chèvre frais
1h 35 min
Petits flans de carotte à l'estragon
1j 50 menit
Petits flans de carotte
12hod.
Terrine de potimarron aux noisettes
4h 30 min