Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 branche de romarin frais
- 1000 g d'eau
- 500 g de carottes, coupées en tronçons
- 2 œufs
- 15 g de beurre
- 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1030.2 kJ / 248.5 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 7.7 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5h 30 min
Flan au chèvre, fondue de poireau et sauce au yaourt
50 min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 min
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5 min
Flans de poireau
35 min
Petits flans de carotte
12h
Flan d'aubergine
1h
Flans de potiron et magret fumé
1h 15 min
Roulé d'épinards au chèvre frais
1h 30min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 min
Flans aux petits pois et au chèvre frais
1sa 35 dk
Flan de patate douce aux épices
55 min