Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
150
g de farine de blé semi-complet
lub 150 g de farine de blé bise (T 80) - 3 œufs
- 80 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 130 g de lait
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 80 g de noisettes
- 200 g de fromage de chèvre, type bûche, coupé en tranches
- 50 g de raisins secs
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1530 kJ / 368 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 19.5 g
- Tłuszcz
- 26.6 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1h
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1h
Cake printanier
40min
Cake aux lardons, pruneaux et amandes
1h
Cake de saumon, poireau et tomates confites
1h
Cake au roquefort et aux poires
1h
Tatin d'échalotes au chèvre
1h 10min
Cake aux figues, roquefort et jambon
1 Std. 20 Min
Cake chèvre et noix
50 Min
Cake pomme-lardons
1h 10min
Cake carotte-courgette-chèvre
55 Min
Cake poulet, tomates séchées et poivron
40min