Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de cerneaux de noix
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g d'huile de tournesol
- 125 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 3 pincées de sel
- 70 g de roquefort, coupé en dés
- 1 poire, pelée et coupée en dés
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1344 kJ / 321 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 23 g
Alternatywne przepisy
Cake pesto-mozzarella
45 min
Muffins au crottin de Chavignol
1 godz.
Cake au camembert et à la poire
1h 5 min
Cake pesto et tomates séchées
40min
Madeleines au bleu d'Auvergne
30 min
Terrine de feta au basilic
3h
Cake au roquefort et aux poires
1 godz.
Cake aux figues, roquefort et jambon
1 godz. 20 min
Quiche aux pommes et chèvre frais
1 godz.
Cake aux chèvre, raisins et noisettes
45 min
Cake pomme-lardons
1h 10min
Cake chèvre et noix
50min