Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de cerneaux de noix
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g d'huile de tournesol
- 125 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 3 pincées de sel
- 70 g de roquefort, coupé en dés
- 1 poire, pelée et coupée en dés
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1344 kJ / 321 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 23 g
Alternatywne przepisy
Cake pesto et tomates séchées
40min
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1u.
Coulommiers aux figues, noisettes et miel
1u. 20min
Flan poivron-chorizo-chèvre
45 min
Cake aux carottes, persil et chèvre
1h 10min
Cake aux lardons, pruneaux et amandes
1u.
Cake au roquefort et aux poires
1u.
Tatin d'échalotes au chèvre
1h 10min
Cake aux figues, roquefort et jambon
1u. 20min
Cake au camembert et à la poire
1 Std. 5 Min
Cake chèvre et noix
50min
Cake aux chèvre, raisins et noisettes
45 min