
Wersje kompatybilne
Pudding de légumes aux noisettes et aux cranberries
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de carottes pelées et coupées en rondelles
- 200 g de fenouil coupé en morceaux
- 150 g de blanc de poireau coupé en rondelles
- 40 g de noisettes décortiquées
- 25 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 40 g de canneberges déshydratées
- 3 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de lait
- 20 g de beurre pour le plat
- 6 tranches de pain de campagne (5 mm d'épaisseur env.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 484 kcal / 2021 kJ
- Białko
- 13 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Węglowodany
- 33 g