Sauté de poulet au potimarron et aux agrumes

Sauté de poulet au potimarron et aux agrumes

3.2 84 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 120 g d'oignon rouge (1 gros), pelé et coupé en huit
  • 30 g de cacahuètes crues, non salées sans la peau
  • 1 pamplemousse non traité, zeste et jus
  • 1 orange non traitée zeste et jus
  • 50 g d'eau
  • 350 g de potimarron coupé en cubes de 1 cm de côté
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 4 blancs de poulet coupés en lanières,
  • 2 c. à soupe d'huile neutre
  • 1 c. à soupe de persil frais ciselé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 32 g
Kalorie 1177 kJ / 281 kcal
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...