Le cabillaud à la crème d'érable

Le cabillaud à la crème d'érable

4.3 153 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en deux
    130 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • dos de cabillaud (150 g env. chacun)
    4
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    200 g
  • de curry en poudre
    ½ c. à café
  • de gingembre en poudre
    1 c. à café
  • de sirop d'érable
    2 c. à soupe
  • d'eau
    350 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 364.5 kcal / 1516.2 kJ
Białko 28.8 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 10.8 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...