Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de beaufort
- 200 g de céleri-rave
- 75 g de poireau, en rondelles
- 500 g d'eau
- 35 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 2 plaques de ravioles du Dauphiné
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1058 kJ / 252 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 14 g
Alternatywne przepisy
Quenelles nature, comté et épinards
45min
Lasagne chèvre-courgette
1 Std.
Cannelloni aux blettes
1 godz. 5 min
Tarte aux asperges et chèvre frais
1 Std. 20 Min
Tatin d'aubergine
1 godz. 5 min
Gratin de polenta à l’italienne
55 min
Tarte au chou romanesco et roquefort
1 Std. 15 Min
Gnocchi au brocoli et bleu
40min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1 Std. 20 Min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 min
Gratin de potiron aux châtaignes
1 Std. 10 Min
Gratin de courge
1 Std.