Gratin de ravioles, céleri et poireaux

Gratin de ravioles, céleri et poireaux

4.4 96 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
2 portions

Składniki

  • de beaufort
    20 g
  • de céleri-rave
    200 g
  • de poireau en rondelles
    75 g
  • d'eau
    500 g
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    35 g
  • de persil frais, équeutés
    3 brins
  • plaques de ravioles du Dauphiné
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 252 kcal / 1058 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...