Ratatouille provençale
TM6 TM5 TM31

Ratatouille provençale

4.5 (212 ocen)

Składniki

  • 400 g d'aubergine, détaillée en cubes
  • 1 c. à café de sel
  • 150 g d'oignons, coupés en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 200 g de lardons fumés
  • 15 g d'huile d'olive
  • 500 g de tomates, en morceaux
  • 1 branche de thym frais
  • 1 feuille de laurier

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1009.3 kJ / 243 kcal
Białko
10.3 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
15.5 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Błonnik
6.3 g
Sód
533.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy