Purée courgettes et veau au basilic
TM6 TM5

Purée courgettes et veau au basilic

3.6 (36 ocen)

Składniki

  • 220 g de courgettes, pelées et coupées en petits morceaux
  • 180 g de pommes de terre, pelées et coupées en petits morceaux
  • 125 g d'eau
  • 20 g de veau, coupé en dés
  • 10 g de beurre, coupé en dés
  • 5 feuilles de basilic frais

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
574 kJ / 136 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy