Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La soupe de fraise
- 100 g de sucre en poudre
- 8 - 10 feuilles de menthe fraîche
- 1000 g de fraises fraîches
- le jus d'un citron jaune non traité
La crème au mascarpone
- 100 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille, égrainée
- 250 g de mascarpone
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1045 kJ / 248 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe de mangue et sorbet fromage blanc
4 godz. 15 min
Soupe de melon au basilic
2h 15min
Minipavlova de Pâques aux fraises
3h 35min
Pêches pochées, framboises, amandes
45 min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55min
Gaspacho tomate-gambas
2 godz. 30 min
Verrine pêche, fraise et pesto de menthe
20min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15min
Gaspacho de melon
10min
Soupe de mangue au citron vert
20min
Tartare de saumon avocat-concombre
50min