
Urządzenia i Akcesoria
Jajka faszerowane pastą z sardynek
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
12 sztuk
Składniki
-
wody400 g
-
jajek6
-
cebuli30 g
-
sera żółtego np. Gouda, Ementaler, pokrojonego na kawałki30 g
-
czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki30 g
-
sardynek, z puszki odsączonych z oleju80 g
-
majonezu10 g
-
pieprzu czarnego, mielonego1 - 2 szczypty
-
soli¼ łyżeczki
-
natka pietruszki, świeża, tylko liście ilość do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
66.1 kcal /
276.6 kJ
Białko
5.3 g
Tłuszcz
4.6 g
Węglowodany
0.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Sód
125.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIELKANOC
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Jajka faszerowane buraczkami
30 min
Faszerowane jajka z mieloną papryką
35 min
Roladki z ogórka
30 min
Pulpety z karpia w galarecie
4 godz. 10 min
Krakersy z pastą jajeczną i łososiem
55 min
Jajka faszerowane łososiem
45 min
Biała kiełbasa z konfiturą cebulową
1 godz. 10 min
Jajka faszerowane ziołami
45 min
Jajka z farszem pieczarkowym
55 min
Jajka faszerowane awokado
40 min
Dip z łososia z koperkiem
10 min
Śledzie w kożuchu
1 godz.