Dip z łososia z koperkiem
TM5 TM6

Dip z łososia z koperkiem

4.4 (48 ocen)

Składniki

  • 400 g wędzonego łososia, pokrojonego na kawałki
  • 2 gałązki koperku, świeżego, tylko liście
  • 500 g śmietany, 18% tłuszczu, gęstej
  • ½ - 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
802.5 kJ / 191.7 kcal
Białko
8.3 g
Węglowodany
1.7 g
Tłuszcz
17.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy