Urządzenia i Akcesoria
Dip z łososia z koperkiem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
12 porcji
Składniki
-
400 g wędzonego łososia pokrojonego na kawałki
-
2 gałązki koperku, świeżego tylko liście
-
500 g śmietany, 18% tłuszczu gęstej
-
½ - 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
8.3 g
Kalorie
802.5 kJ /
191.7 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Węglowodany
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SOSY I DIPY
14 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1 h
Pomidorowa pasta z serem feta
35 min
Suflet z boczku i jajek
40 min
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
5 min
Camembert z serkiem kremowym i marynowaną papryką
50 min
Krem z parmezanu
10 min
Pasta z sera owczego
10 min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 min
Pasta z łososia
5 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Pasta z tuńczyka
20 min