
Urządzenia i Akcesoria
Zupa maślankowa z fasolką szparagową
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 porcji
Składniki
-
wody500 g
-
soli2 łyżeczki
-
ziemniaków, mączystych pokrojonych na 1,5 cm kawałki450 g
-
zielonej fasolki szparagowej, świeżej pokrojonej na 2-3 cm kawałki600 g
-
pieprzu czarnego, mielonego2 szczypty
-
koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM1 czubata łyżeczka
-
mleka600 g
-
mąki pszennej15 g
-
maślanki500 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
179 kcal /
752 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
24 g
Błonnik
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

POŻYWNE ZUPY
11 Przepisów
Polska
Polska