
Urządzenia i Akcesoria
Zupa maślankowa z fasolką szparagową
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 porcji
Składniki
-
500 g wody
-
2 łyżeczki soli
-
450 g ziemniaków, mączystych pokrojonych na 1,5 cm kawałki
-
600 g zielonej fasolki szparagowej, świeżej pokrojonej na 2-3 cm kawałki
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
1 czubata łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
-
600 g mleka
-
15 g mąki pszennej
-
500 g maślanki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
179 kcal /
752 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
24 g
Błonnik
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

POŻYWNE ZUPY
11 Przepisów
Polska
Polska