Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 - 25 g d'huile d'olive
- 100 - 150 g de légumes variés à poêler (oignons, échalotes, poireaux par ex.), en morceaux (2 cm)
- 350 - 400 g de légumes mixtes (courgettes, carottes, citrouille, patates douces, céleri-rave, panais...), en morceaux (2 cm)
-
50
g de légumes variés surgelés (opcjonalnie)
lub 50 g de petits pois surgelés (opcjonalnie) - 700 - 800 g d'eau
-
1
c. à café de fond de légumes
lub 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) -
½ - 1
c. à café de sel
lub ½ - 1 c. à soupe de sauce soja - 60 - 80 g de pâtes sèches courtes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte à pizza rouge avec burrata et aubergines et courgettes rissolées
3h 45 min
Crème de champignons
20min
Légumes racines et céréales mélangées
3 godz. 15 min
Soupe onctueuse végétarienne
45 min
Biscuits au beurre
50min
Baguette
3h 45 min
Minestrone
45 min
Chilli con carne
40min
Soupe d'asperges au citron
55min
Soupe de pois chiches aux épinards
40min
Soupe à l'oignon rouge et boulettes de viande
40min
Pâte de base pour pain
24 Std. 5 Min