Salzschneidebohnen

Salzschneidebohnen

4.2 505 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen

Składniki

  • Petersilie abgezupft
    4 Stängel
  • Zwiebeln (ca. 120 g), halbiert
    2
  • Katenschinken, gewürfelt
    100 g
  • Kartoffeln in mundgerechten Stücken
    750 g
  • Salz
    1 TL
  • Wasser
    330 g
  • Schneidebohnen milchsäurevergoren (500 g), abgetropft
    1 Pck.
  • geräucherte Mettwürstchen (à ca. 100 g)
    4
    4 Scheiben Kasseler, oder mageren geräucherten Schweinebauch (à ca. 100 g)
  • Bohnenkraut, getrocknet
    1 TL
  • Sahne
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 28 g
Kalorie 2401 kJ / 576 kcal
Tłuszcz 34 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...