Urządzenia i Akcesoria
Kasseler Gulasch
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Kümmel, ganz1 EL
-
Petersilie abgezupft½ Bund
-
Weißkohl in Stücken250 g
-
Zwiebeln halbiert150 g
-
Knoblauchzehen2
-
Öl20 g
-
Butter10 g
-
Kasseler (ohne Knochen), in Würfeln (2 cm)500 g
-
Paprika edelsüß1 EL
-
Paprika rosenscharf1 TL
-
Tomatenmark10 g
-
Geflügelfond300 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer3 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
25 g
Kalorie
1470 kJ /
351 kcal
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1 godz.
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 min
Rosenkohl-Gulasch mit Kasseler und Spätzle
50 min
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1 godz.
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40 min
Hähnchen-Senf-Eintopf
40 min
Filet-Sauerkraut-Topf
50 min
Szegediner Hackbraten
1 godz. 20 min
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30 min
Würziger Feuertopf
40 min
Makkaroni-Hackfleisch-Suppe
50 min
Hack-Linsen-Eintopf
50 min