Kasseler Gulasch

Kasseler Gulasch

4.2 466 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen

Składniki

  • Kümmel, ganz
    1 EL
  • Petersilie abgezupft
    ½ Bund
  • Weißkohl in Stücken
    250 g
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Öl
    20 g
  • Butter
    10 g
  • Kasseler (ohne Knochen), in Würfeln (2 cm)
    500 g
  • Paprika edelsüß
    1 EL
  • Paprika rosenscharf
    1 TL
  • Tomatenmark
    10 g
  • Geflügelfond
    300 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    3 Prisen

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 351 kcal / 1470 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...