Cuisse de dinde en robe de lard et pommes de terre

Cuisse de dinde en robe de lard et pommes de terre

4.5 2 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions

Składniki

  • d'ail en gousse
    30 g
  • de romarin frais
    5 brins
  • de lard en fines tranches
    150 g
    150 g de poitrine de porc, désossée et découennée, en fines tranches
  • de cuisses de dinde, sans peau mais avec l'os
    800 g
    800 g de cuisse de poulet, sans peau
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre noir, fraîchement moulu
    3 pincées
  • d'huile d'olive extra vierge (2 c. à soupe)
    20 g
  • d'eau
    1300 g
  • de pommes de terre en morceaux (4 cm)
    600 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 520 kcal / 2174 kJ
Białko 51 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 26 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...