
Urządzenia i Akcesoria
Cuisse de dinde en robe de lard et pommes de terre
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
d'ail en gousse30 g
-
de romarin frais5 brins
-
de lard en fines tranches150 g
-
de cuisses de dinde, sans peau mais avec l'os800 g
-
de sel1 c. à café
-
de poivre noir, fraîchement moulu3 pincées
-
d'huile d'olive extra vierge (2 c. à soupe)20 g
-
d'eau1300 g
-
de pommes de terre en morceaux (4 cm)600 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
520 kcal /
2174 kJ
Białko
51 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ma cuisine au quotidien
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks