Filet de bœuf saignant à la citronnelle et au basilic (cuisson sous-vide)
TM6

Filet de bœuf saignant à la citronnelle et au basilic (cuisson sous-vide)

4.5 (10 ocen)

Składniki

  • 1500 g d'eau
  • 300 g de filet de bœuf
  • ½ tige de citronnelle fraîche
  • 2 - 3 feuilles de basilic frais
  • 1 - 2 cm de galanga
  • 10 - 20 g d'huile végétale

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1412 kJ / 339.5 kcal
Białko
31.5 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
23.5 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Błonnik
0 g
Sód
126.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy