
Urządzenia i Akcesoria
Filet de bœuf saignant à la citronnelle et au basilic (cuisson sous-vide)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
2 portions
Składniki
-
d'eau1500 g
-
de filet de bœuf300 g
-
tige de citronnelle fraîche½
-
de basilic frais2 - 3 feuilles
-
de galanga1 - 2 cm
-
d'huile végétale10 - 20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
339.5 kcal /
1412 kJ
Białko
31.5 g
Tłuszcz
23.5 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Sód
126.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°21
48 Przepisów
Francja
Francja