Filet de bœuf saignant à la citronnelle et au basilic (cuisson sous-vide)

Filet de bœuf saignant à la citronnelle et au basilic (cuisson sous-vide)

4.5 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
2 portions

Składniki

  • d'eau
    1500 g
  • de filet de bœuf
    300 g
  • tige de citronnelle fraîche
    ½
  • de basilic frais
    2 - 3 feuilles
  • de galanga
    1 - 2 cm
  • d'huile végétale
    10 - 20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 339.5 kcal / 1412 kJ
Białko 31.5 g
Tłuszcz 23.5 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Sód 126.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...