Urządzenia i Akcesoria
Hazelnut dukkah with fennel
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
25 portions
Składniki
-
white sesame seeds40 g
-
sunflower seeds15 g
-
almonds20 g
-
hazelnuts20 g
-
coriander seeds½ tsp
-
fennel seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
nori sheets torn into pieces2 sheets
-
garlic powder (optional)½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
46 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
105.3 kJ /
25.1 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Olive and fennel grissini
25 godz. 30 min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 godz. 15 min
Lemon and caper aioli
15 min
Hommus
15 min
Basil pesto
10 min
Gluten free sticky date puddings
1 godz. 5 min
Vanilla wet chai
15 min
Chia and pepita gluten free loaf
1 godz. 25 min
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2 godz. 30 min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 godz. 15 min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1 godz. 30 min