Urządzenia i Akcesoria
Hazelnut dukkah with fennel
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
25 portions
Składniki
-
white sesame seeds40 g
-
sunflower seeds15 g
-
almonds20 g
-
hazelnuts20 g
-
coriander seeds½ tsp
-
fennel seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
nori sheets torn into pieces2 sheets
-
garlic powder (optional)½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
46 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
105.3 kJ /
25.1 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced nut clusters
35 min
Quick beetroot relish
40 min
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Hommus
15 min
Beetroot salad
10 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Hommus dip
5 min
Seeded tahini crackers
1 godz. 10 min
Spiced cauliflower pilau
20 min
Chunky basil pesto dip
10 min
Dukkah
25 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min