Urządzenia i Akcesoria
Fig and walnut bread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
12 portions
Składniki
-
flaxmeal (see Tips)1 tbsp
-
filtered water plus an extra 3 tbsp230 g
-
dried figs cut into pieces150 g
-
dried apricots cut into pieces50 g
-
walnuts100 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
extra virgin olive oil for greasing
-
wholemeal spelt flour plus extra for dusting340 g
-
mixed spice2 tsp
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.8 g
Kalorie
925 kJ /
220.2 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
26.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8 godz. 20 min
Breakfast bars
1 godz. 10 min
Coconut oat biscuits
45 min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 godz.
Apricot macadamia biscuits
40 min
Camille carrot and almond cakes
1 godz. 10 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Hot turmeric apple cider
20 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Gluten free pizza base
35 min
Zucchini slice
45 min
Pumpkin loaf
1 godz. 45 min