Urządzenia i Akcesoria
Fig and walnut bread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
12 portions
Składniki
-
flaxmeal (see Tips)1 tbsp
-
filtered water plus an extra 3 tbsp230 g
-
dried figs cut into pieces150 g
-
dried apricots cut into pieces50 g
-
walnuts100 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
extra virgin olive oil for greasing
-
wholemeal spelt flour plus extra for dusting340 g
-
mixed spice2 tsp
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.8 g
Kalorie
925 kJ /
220.2 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
26.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
No-bake coffee cake
7 godz. 30 min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 godz. 5 min
Raw apple pie
3 godz. 25 min
Raw pineapple and turmeric cake
5 godz. 20 min
Lemon and lime polenta cakes
40 min
Raw carrot cake
5 godz. 30 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Apricot macadamia biscuits
40 min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 godz. 15 min
Pepita almond Florentines
1 godz.
Sauerkraut
168 godz. 35 min
Healthy biscuits
35 min