Urządzenia i Akcesoria
Fig and walnut bread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
12 portions
Składniki
-
flaxmeal (see Tips)1 tbsp
-
filtered water plus an extra 3 tbsp230 g
-
dried figs cut into pieces150 g
-
dried apricots cut into pieces50 g
-
walnuts100 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
extra virgin olive oil for greasing
-
wholemeal spelt flour plus extra for dusting340 g
-
mixed spice2 tsp
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.8 g
Kalorie
925 kJ /
220.2 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
26.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1h 30min
Pearl barley bread rolls
1h 15min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Leek quiche
1h 20min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Raw pineapple and turmeric cake
5h 20min
Pea and garden mint fritters
25min
Soy bread with seeds
3h 50min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Vegetable pilaf
1h
Breakfast sausages
1h 5min