
Urządzenia i Akcesoria
Financiery orzechowe z malinami
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
18 sztuk
Składniki
-
cukru180 g
-
malin, mrożonych90 g
-
masła klarowanego podzielonego na kawałki125 g
-
mąki orzechowej150 g
-
mąki pszennej75 g
-
soli1 szczypta
-
proszku do pieczenia (2 g)½ łyżeczki
-
białek (ok. 9 białek)265 g
-
pasty orzechowej (patrz wskazówka)100 g
-
miodu płynnego40 g
-
migdałów, w słupkach50 g
Wartości odżywcze na 18 sztuk
Kalorie
4055 kcal /
16966 kJ
Białko
97.9 g
Tłuszcz
256.8 g
Węglowodany
372.6 g
Błonnik
32.2 g
Tłuszcz nasycony
91.3 g
Sód
804.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SŁODKIE MOMENTY
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Deser czekoladowy z biszkoptami
6 godz. 20 min
Jabłka w karmelu
30 min
Lody owocowe
5 min
Kuleczki kokosowo-truskawkowe bez cukru
1 godz.
Batoniki migdałowo-kawowe z czekoladą
4 godz. 50 min
Migdałowo-miodowe ciasto z semoliny
1 godz.
Bombki z piernika
3 godz. 25 min
Czekoladowe ciasto-trumna bez mąki
2 godz. 45 min
Ciastka ryżowo-migdałowe z herbatą matcha i lukrem z awokado
50 min
Fondue malinowe z biszkoptami
25 min
Czekoladowy tort lodowy z ciastkami
8 godz. 20 min
Bentō śniadaniowe
40 min