
Urządzenia i Akcesoria
Spread czekoladowo-orzechowy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 12 godz. 10 min
1 Cały przepis
Składniki
-
160 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
-
300 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
500 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
100 - 130 g miodu płynnego
-
280 g pasty pralinowej (patrz wskazówka)
-
180 g masła orzechowego
Wartości odżywcze na 1 Cały przepis
Kalorie
6968.8 kcal /
29177 kJ
Białko
112.2 g
Tłuszcz
496.4 g
Węglowodany
533.6 g
Błonnik
18.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PODSTAWY CUKIERNICZE
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Klasyczne lody śmietankowe w polewie czekoladowej
5 godz. 25 min
Deser z płynną białą czekoladą
3 godz.
Deser czekoladowy z biszkoptami
6 godz. 20 min
Czekoladowe słoiczki
40 min
Pasta pralinowa
30 min
Prowansalski baton z migdałami i miodem
4 godz. 40 min
Słodki pudding toffi
1 godz.
Lody czekoladowe z papryczką chili
13 godz. 15 min
Lodowe parfait na patyku
5 godz. 40 min
Crémeux czekoladowe
3 godz. 15 min
Lody czekoladowe
12 godz.
Lody waniliowe
12 godz.