Urządzenia i Akcesoria
Mrożona kostka z musem truskawkowym
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
16 porcji
Składniki
-
230 g orzechów nerkowca
-
300 g wody gorącej
-
200 g wiórków kokosowych
-
70 g daktyli, suszonych, bez pestek
-
1 łyżka skórki z cytryny otartej, ekologicznej, bez białych błonek
-
350 g truskawek, świeżych
-
40 g oleju kokosowego płynnego
-
30 g miodu płynnego
-
½ łyżeczki ekstraktu z wanilii naturalnego
-
1 szczypta soli
-
30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 16 porcji
Białko
57.2 g
Kalorie
13581.1 kJ /
3243.8 kcal
Tłuszcz
268.9 g
Błonnik
62.6 g
Węglowodany
232.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TRUSKAWKI
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Lody arbuzowo-kokosowe
2 Std. 30 Min
Lody miodowo-figowe z kozim serem
13 Std.
Batony energetyczne, pudding ryżowy na parze i sok marchewkowy
14 Std. 15 Min
Śnieżny koktajl
15 Min
Lody truskawkowo-sernikowe
12 Std. 30 Min
Wegański torcik na zimno z brzoskwiniami i malinami
4 Std.
Rożki kokosowo-migdałowe
1 Std. 20 Min
Suflet lodowy z malinami
2 Std. 40 Min
Surowa warstwowa sałatka w słoiczkach (dieta raw)
25 Min
Ciasto na zimno z białą czekoladą
9 Std. 5 Min
Deser kokosowy z Varomy
1 Std.
Sorbet gruszkowy
12 Std. 30 Min