
Urządzenia i Akcesoria
Mrożona kostka z musem truskawkowym
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
16 porcji
Składniki
-
230 g orzechów nerkowca
-
300 g wody gorącej
-
200 g wiórków kokosowych
-
70 g daktyli, suszonych, wypestkowanych
-
1 łyżka skórki z cytryny otartej, ekologicznej, bez białych błonek
-
350 g truskawek, świeżych
-
40 g oleju kokosowego płynnego
-
30 g miodu płynnego
-
½ łyżeczki ekstraktu z wanilii naturalnego
-
1 szczypta soli
-
30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
Wartości odżywcze na 16 porcji
Kalorie
3243.8 kcal /
13581.1 kJ
Białko
57.2 g
Tłuszcz
268.9 g
Węglowodany
232.9 g
Błonnik
62.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TRUSKAWKI
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Spread czekoladowo-orzechowy
12 godz. 10 min
Surowa mrożona kostka czekoladowa (dieta raw)
4 godz. 30 min
Torcik bezowo-orzechowy z kremem bananowym
3 godz. 15 min
Zapiekanka makaronowa z wiśniami
1 godz.
Granita grejpfrutowa z rumem
10 min
Paleo płatki śniadaniowe
40 min
Granita kawowa
12 godz. 15 min
Sorbet gruszkowy
12 godz. 30 min
Bagietka bezglutenowa
1 godz. 45 min
Muffiny bezglutenowe z musem śliwkowym
1 godz. 45 min
Ciasto czekoladowe z mąki gryczanej
1 godz. 10 min
Bezglutenowe owsiane placki na domowym napoju z orzeszków ziemnych
8 godz. 55 min