Urządzenia i Akcesoria
Mrożona kostka z musem truskawkowym
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
16 porcji
Składniki
-
230 g orzechów nerkowca
-
300 g wody gorącej
-
200 g wiórków kokosowych
-
70 g daktyli, suszonych, bez pestek
-
1 łyżka skórki z cytryny otartej, ekologicznej, bez białych błonek
-
350 g truskawek, świeżych
-
40 g oleju kokosowego płynnego
-
30 g miodu płynnego
-
½ łyżeczki ekstraktu z wanilii naturalnego
-
1 szczypta soli
-
30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 16 porcji
Białko
57.2 g
Kalorie
13581.1 kJ /
3243.8 kcal
Tłuszcz
268.9 g
Błonnik
62.6 g
Węglowodany
232.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TRUSKAWKI
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Latte piernikowe
50 min
Placuszki z salsefii
1 godz.
Pulpety perłowe z ryżem
2 godz.
Adżika
40 min
Suflet malinowy z angielskim kremem
1 godz. 15 min
Angielskie ciasto z bakaliami i marcepanem (Simnel cake)
3 godz.
Ananasowe carpaccio z różowym sorbetem (TM5)
20 min
Surowa mrożona kostka czekoladowa (dieta raw)
4 godz. 30 min
Mleko marcepanowo-makowe
20 min
Wegański torcik na zimno z brzoskwiniami i malinami
4 godz.
Koktajl namiętności
10 min
Lody waniliowe z brzoskwiniami i sosem malinowym
20 min