Krem pomarańczowy z syropem z kwiatów czarnego bzu

Krem pomarańczowy z syropem z kwiatów czarnego bzu

3.8 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 porcji

Składniki

  • soku pomarańczowego
    700 g
  • syropu z kwiatów czarnego bzu
    200 g
  • cukru
    300 g
  • pektyny jabłkowej
    40 g

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 723 kcal / 3025 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 174 g
Błonnik 10.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...