![Krem pomarańczowy z syropem z kwiatów czarnego bzu Krem pomarańczowy z syropem z kwiatów czarnego bzu](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B56CF801-02CF-4CAC-AF10-CC04C01E3F96/Derivates/6CF82173-D59A-4943-93F5-231597E68EA6.jpg)
Wersje kompatybilne
Krem pomarańczowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g soku pomarańczowego
- 200 g syropu z kwiatów czarnego bzu
- 300 g cukru
- 40 g pektyny jabłkowej
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 3025 kJ / 723 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 174 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 10.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rajski sorbet owocowy
5 Min
Sałatka warzywna z kurczakiem i miętowym winegretem
1h
Koktajl tropikalny
15min
Mus z bananów
10min
Sorbet pomarańczowy z winem musującym
10 godz.
Poncz pomarańczowy
10min
Wegańskie lody truskawkowe
10min
Koktajl owocowy z sokiem pomarańczowym
5 Min
Koktajl truskawkowy
5 Min
Sorbet bananowy z wiśniami
6 Std. 10 Min
Egzotyczny mus jabłkowy
30min
Lody maślankowe o smaku malinowo-pomarańczowym
5 Min