Urządzenia i Akcesoria
Krem pomarańczowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 porcji
Składniki
-
700 g soku pomarańczowego
-
200 g syropu z kwiatów czarnego bzu
-
300 g cukru
-
40 g pektyny jabłkowej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
2 g
Kalorie
3025 kJ /
723 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
10.9 g
Węglowodany
174 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SŁODKIE KREMY
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Napój z pomarańczy, marchewki i cytryny
15 min
Szybka zupa „serowo”-cebulowa w proszku
10 min
Lemoniada ziołowa
1 godz. 10 min
Napój z grejpfruta i czerwonej porzeczki
10 min
Mrożona kawa z malinami
10 min
Rozgrzewający napój jabłkowo-porzeczkowy
20 min
Koktajl z mango i imbirem na wodzie kokosowej
5 min
Koktajl owocowy z sokiem pomarańczowym
5 min
Smoothie pomarańczowe
5 min
Gazpacho z malinami
1 godz. 15 min
Sok z mango, pomarańczy i truskawek
10 min
Lemoniada limonkowo-imbirowa
1 godz. 20 min