Urządzenia i Akcesoria
Krem pomarańczowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 porcji
Składniki
-
700 g soku pomarańczowego
-
200 g syropu z kwiatów czarnego bzu
-
300 g cukru
-
40 g pektyny jabłkowej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
2 g
Kalorie
3025 kJ /
723 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
10.9 g
Węglowodany
174 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SŁODKIE KREMY
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Syrop cytrynowo-ziołowy
55 min
Lody rabarbarowe
12 godz.
Rozgrzewający napój jabłkowo-porzeczkowy
20 min
Koktajl owocowy z sokiem pomarańczowym
5 min
Lody maślankowe o smaku malinowo-pomarańczowym
5 min
Chutney truskawkowo-jabłkowy z zielonym pieprzem
1 godz.
Konfitura z pieczonych buraków z pomarańczą
2 godz. 30 min
Powidła owocowe
1 godz. 35 min
Gorąca czekolada z imbirem
30 min
Nalewka winogronowo-tymiankowa
388 godz. 10 min
Witaminowe shoty pomarańczowo-imbirowe
20 min
Kuloodporna kawa
10 min