
Wersje kompatybilne
Krem pomarańczowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g soku pomarańczowego
- 200 g syropu z kwiatów czarnego bzu
- 300 g cukru
- 40 g pektyny jabłkowej
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 3025 kJ / 723 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 174 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 10.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Koktajl owocowy z sokiem pomarańczowym
5min
Poncz pomarańczowy
10 min
Rozgrzewający napój jabłkowo-porzeczkowy
20min
Sok z banana, truskawek i cytrusów
10 min
Krem z pomidorów z bazyliową śmietanką
30min
Tiramisu bez laktozy
12hod. 40min
Multiwitaminowy shot warzywny
20min
Sok z jabłek, malin i cytrusów
10 min
Gazpacho z malinami
1hod. 15min
Sos majonezowy z musem jabłkowym i chrzanem
20min
Słodkie bułeczki z nadzieniem z czarnego sezamu
1h 30min
Babeczki ziemniaczane
1hod. 10min