Urządzenia i Akcesoria
Krem pomarańczowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 porcji
Składniki
-
700 g soku pomarańczowego
-
200 g syropu z kwiatów czarnego bzu
-
300 g cukru
-
40 g pektyny jabłkowej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
2 g
Kalorie
3025 kJ /
723 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
10.9 g
Węglowodany
174 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SŁODKIE KREMY
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Lemoniada detox (TM5)
35 min
Sorbet pomarańczowy
12 godz.
Sorbet z truskawek
1 godz.
Sorbet ze śliwek i suszonych moreli
6 godz. 40 min
Lody maślankowe o smaku malinowo-pomarańczowym
5 min
Sorbet pomarańczowy z winem musującym
10 godz.
Sok z jabłek, malin i cytrusów
10 min
Lody waniliowe z brzoskwiniami i sosem malinowym
20 min
Lody czekoladowe z pieczonymi śliwkami
9 godz. 20 min
Poncz pomarańczowy
10 min
Galaretka wiśniowo-bananowa
25 min
Gorąca czekolada z kawą
15 min