Krem pomarańczowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
TM5 TM6

Krem pomarańczowy z syropem z kwiatów czarnego bzu

3.8 (5 ocen)

Składniki

  • 700 g soku pomarańczowego
  • 200 g syropu z kwiatów czarnego bzu
  • 300 g cukru
  • 40 g pektyny jabłkowej

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
3025 kJ / 723 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
174 g
Tłuszcz
1 g
Błonnik
10.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy