Wersje kompatybilne
Krem pomarańczowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g soku pomarańczowego
- 200 g syropu z kwiatów czarnego bzu
- 300 g cukru
- 40 g pektyny jabłkowej
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 3025 kJ / 723 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 174 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 10.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbet jagodowy z miętą
30 Min
Sok z owoców jagodowych (od 6. miesiąca życia)
10 Min
Napój z jabłkiem i fenkułem
15 Min
Poncz pomarańczowy
10 Min
Likier jajeczny z orzechami pekan
2 Std. 20 Min
Koktajl z mango i imbirem na wodzie kokosowej
5min
Sorbet bananowy z wiśniami
6hod. 10min
Sok z mango, pomarańczy i truskawek
10 Min
Jogurt z musem z owoców leśnych
12h 30 min.
Sok z jabłek, malin i cytrusów
10 Min
Koktajl owocowy z sokiem pomarańczowym
5min
Smoothie z banana
5min