Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g d'eau
- 500 g de carottes, coupées en petits cubes (5 env.)
- 3 branches d'estragon frais, effeuillées
- 2 œufs
- 100 g de fromage blanc, 0% m.g.
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 245 kJ / 58 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 2 g
Alternatywne przepisy
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5h 30min
Gratin de carotte aux épices et au parmesan
1h 5 min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 min
Flans de poireau
35min
Petits flans de carotte
12h
Flan de poireaux à la pancetta
50min
Fleurs de courgette et de carotte
40min
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5h
Rösti de courgette
1h 40min
Galettes de chou-fleur au cumin
35min
Clafoutis au jambon et aux petits pois
1 godz. 15 min
Petits cakes courgette-chorizo
1h 5 min