Urządzenia i Akcesoria
Steamed Plaice with Tomato Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
onions quartered100 g
-
olive oil50 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water50 g
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
plaice fillets (approx. 125 g each), fresh or defrosted from frozen4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
1096 kJ /
262 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Ratatouille
40 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min