Urządzenia i Akcesoria
Steamed Plaice with Tomato Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
onions quartered100 g
-
olive oil50 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water50 g
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
plaice fillets (approx. 125 g each), fresh or defrosted from frozen4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
1096 kJ /
262 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Fish Stew
45 min
Steamed Fish
30 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 godz.
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Steamed Salmon Parcels
55 min