Urządzenia i Akcesoria
Steamed Plaice with Tomato Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
onions quartered100 g
-
olive oil50 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water50 g
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
plaice fillets (approx. 125 g each), fresh or defrosted from frozen4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
1096 kJ /
262 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min