Urządzenia i Akcesoria
Seven Spice Chicken with Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
Seven Spice Mixture
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground black pepper1 Tbsp
-
coriander seeds1 Tbsp
-
cumin seeds1 Tbsp
-
cloves1 Tbsp
-
cinnamon stick1
-
green cardamom pods10
Chicken
-
onions quartered200 g
-
olive oil50 g
-
water900 g
-
fine sea salt1 tsp
-
rice rinsed300 g
-
chicken breasts, skinless cubed (2 cm)700 - 800 g
-
pine nuts30 g
-
blanched almonds30 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled30 g
-
fresh coriander leaf chopped, for garnishing4 - 5 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
2158 kJ /
513 kcal
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Prawns with Rice
1 godz.
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 godz.
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 40 min
Couscous with Chicken and Lamb
1 godz. 10 min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 min
Prawn Xacuti
1 godz. 20 min
Peking Chicken
45 min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9 godz. 15 min
Omelette Sticks
30 min
Steamed Salmon Parcels
55 min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 godz.
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min