Urządzenia i Akcesoria
Seven Spice Chicken with Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
Seven Spice Mixture
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground black pepper1 Tbsp
-
coriander seeds1 Tbsp
-
cumin seeds1 Tbsp
-
cloves1 Tbsp
-
cinnamon stick1
-
green cardamom pods10
Chicken
-
onions quartered200 g
-
olive oil50 g
-
water900 g
-
fine sea salt1 tsp
-
rice rinsed300 g
-
chicken breasts, skinless cubed (2 cm)700 - 800 g
-
pine nuts30 g
-
blanched almonds30 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled30 g
-
fresh coriander leaf chopped, for garnishing4 - 5 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
2158 kJ /
513 kcal
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb and Green Bean Casserole
1 godz. 10 min
French Brunch
Brak ocen
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 min
Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles
45 min
Circassian Chicken
2 godz.
Pasta al Arrabiata
30 min
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3 godz.
Lamb Stew
50 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
45 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Prawn Chow Mein
45 min