Urządzenia i Akcesoria
Potato and Vegetable Salad with Chicken
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces300 g
-
water400 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
potatoes cut in bite-size pieces (1-1.5 cm)300 g
-
fresh green beans cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
frozen peas150 g
-
chicken breasts, skinless diced (1-1.5 cm)350 g
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
iceberg lettuce leaves separated250 g
-
double cream150 g
-
freshly squeezed lemon juice (1 lemon)20 g
-
mixed fresh herbs (e.g. chives, parsley, dill)10 - 15 g
-
fresh bean sprouts (opcjonalnie)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
801 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Creamy Pea Pasta
25 min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 min
Tuna Fishcakes
1 godz. 15 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Veracruz Fish
30 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Chicken Salad
1 godz. 20 min
Pasta Salad with Salami
25 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min