Urządzenia i Akcesoria
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
mixed fresh herbs leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme30 g
-
water500 g
-
Brussels sprouts trimmed, halved900 g
-
shallots halved110 g
-
220 g smoked bacon, diced (approx. 5 mm)pancetta diced (approx. 5 mm)220 g
-
unsalted butter diced30 g
-
cooked chestnuts, peeled200 g
-
sweet Marsala wine60 g
-
maple syrup1 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1674 kJ /
400 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 godz. 10 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2 godz. 25 min
Simple Turkey Gravy
25 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 godz. 15 min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min