Urządzenia i Akcesoria
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
mixed fresh herbs leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme30 g
-
water500 g
-
Brussels sprouts trimmed, halved900 g
-
shallots halved110 g
-
220 g smoked bacon, diced (approx. 5 mm)pancetta diced (approx. 5 mm)220 g
-
unsalted butter diced30 g
-
cooked chestnuts, peeled200 g
-
sweet Marsala wine60 g
-
maple syrup1 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1674 kJ /
400 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Thai Prawn Patties
1 godz. 20 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Mashed Potatoes
45 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 godz. 40 min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 godz.
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Dauphinoise Potatoes
50 min
Carrot and Swede Mash
20 min