Urządzenia i Akcesoria
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
mixed fresh herbs leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme30 g
-
water500 g
-
Brussels sprouts trimmed, halved900 g
-
shallots halved110 g
-
220 g smoked bacon, diced (approx. 5 mm)pancetta diced (approx. 5 mm)220 g
-
unsalted butter diced30 g
-
cooked chestnuts, peeled200 g
-
sweet Marsala wine60 g
-
maple syrup1 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1674 kJ /
400 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red Onion Gravy
25 min
Red Cabbage
1 godz.
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
35 min
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45 min
Bloody Mary
10 min
Honey Glazed Carrots
30 min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 min
Jersey Royal Potato Salad
40 min
Honey Parmesan Parsnips
50 min