Urządzenia i Akcesoria
Creamed Cod
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
onions quartered200 g
-
olive oil70 g
-
potatoes sliced (5 mm)600 g
-
water100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cod fillets skinless, boneless, cut in pieces (3 cm)500 - 600 g
-
black olives90 g
-
milk400 g
-
unsalted butter diced65 g
-
plain flour60 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)1
-
ground nutmeg or to taste2 pinches
-
double cream200 g
-
breadcrumbs100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23.4 g
Kalorie
2591 kJ /
619 kcal
Tłuszcz
40.8 g
Węglowodany
39.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Tomato and Haddock Rice
50min
Veracruz Fish
30min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Salmon and Courgette en Croute
1h
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2h 15min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min