Wersje kompatybilne
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pollock with Potato and Squash Crust
-
150
g red kuri squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
lub butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm) - 150 g potatoes, cut in pieces
- 40 g onions, halved
- 2 dash lemon juice
- 1 medium egg
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 4 pollock fillets (approx. 120 g each)
- ground black pepper, to taste
Chablis Sauce
- 30 g shallot, halved
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing (optional)
- 10 g unsalted butter
- 50 g dry white wine (Chablis)
- 200 g cream
- 10 g plain flour
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1488 kJ / 355 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 2.1 g
Alternatywne przepisy
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3h 20 min
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Cod with citrus butter
50min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Coulibiac
2h 15min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Chicken and Spelt Salad
1 godz. 15 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 godz.
Sabayon (Zabaglione)
15min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min