Urządzenia i Akcesoria
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Pollock with Potato and Squash Crust
-
butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm)red kuri squash peeled, cut in pieces (2 cm)150 g
-
potatoes cut in pieces150 g
-
onions halved40 g
-
lemon juice2 dash
-
medium egg1
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
pollock fillets (approx. 120 g each)4
-
ground black pepper to taste
Chablis Sauce
-
shallot halved30 g
-
spring onions cut in pieces30 g
-
fresh dill (opcjonalnie) leaves only, plus extra for garnishing (optional)2 sprigs
-
unsalted butter10 g
-
dry white wine (Chablis)50 g
-
cream200 g
-
plain flour10 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27 g
Kalorie
1488 kJ /
355 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45 min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 min
Black Ravioli with Sea Bass
1 godz. 45 min
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35 min
Seafood Stew with Rice
30 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Baby-friendly Smoked Salmon Spread
10 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min