
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 crabes cuits
- 100 g de pain dur en petits morceaux
- 200 g de lait
- ½ bouquet de persil frais équeuté
- ½ bouquet de coriandre fraîche effeuillé
- ½ bouquet de ciboulette fraîche ciselé
- ½ bouquet d'aneth frais équeuté
- 3 gousses d'ail
- 40 g d'échalotes
- 30 g d'huile d'olive
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 477 kcal / 1994.8 kJ
- Białko
- 38.3 g
- Tłuszcz
- 20.3 g
- Węglowodany
- 26.3 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Sód
- 736.8 mg