Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1100 g d'eau
- 1000 g de châtaignes, fraîches et non pelées, incisées
- 400 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, coupée en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3119 kJ / 745 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 171 g
- Tłuszcz
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poireaux vinaigrette
35 Min
Confiture de vin aux épices
12 Std.
Pudding vapeur
1sa
Moutarde mi-forte
25 dk
Pâtes de poires à la fève tonka
13h 40min
Sucre de Noël
1h 5min
Crème de marrons
45 Min
Chou-fleur à la tomate et aux anchois
1sa 10 dk
Sucre orange-épices de Noël
2 Std.
Calissons d'Aix
24 Std.
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1 Std. 30 Min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 dk