Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1100 g d'eau
- 1000 g de châtaignes, fraîches et non pelées, incisées
- 400 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, coupée en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3119 kJ / 745 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 171 g
- Tłuszcz
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture allégée framboise-abricot sec
6h
Calissons d'Aix
24h
Confiture de Noël à l'orange
1 godz.
Sirop de menthe
50min
Confiture melon-anis
6h
Fruits déguisés
45 min
Confiture de cerises
2 godz. 30 min
Confiture d'abricots
6h
Pâte de coings
1h 45min
Confiture de tomates vertes
24h
Crème de marrons
45 min
Confiture de figues
1h 30min