Urządzenia i Akcesoria
Massepain d'Issoudun
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 parts
Składniki
-
125 g poudre d'amande
-
175 g de sucre en poudre
-
135 g de blancs d'œufs (4-5 œufs)
-
1 c. à café d'eau de fleur d'oranger
-
¼ c. à café de fécule de maïs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 part
Sód
56 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
1549.3 kJ /
369 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
45.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°30
47 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Gianduja choco-Passion
18 godz. 20 min
Nougat glacé au poivre de Sichuan
12 godz. 25 min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 min
Meringues au café et ganache chocolat-café
3 godz. 20 min
Marquise au chocolat, crème anglaise
6 godz. 35 min
Tartare de sardine sur fonds d’artichaut
45 min
Soupe de pois chiches et boulettes de dinde
45 min
Glögg
35 min
Tourin à l'ail
25 min
Amaretti
25 min
Bisque de crevettes
30 min
Soupe à l'ail
40 min