Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre, coupé en parcelles
- 100 g de groseilles rouges, équeutées
- 70 g de beurre, en morceaux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 785.3 kJ / 190.5 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.3 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 5.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40min
Royale de crevettes grises, mousse de potiron
1 Std. 30 Min
Crème de langoustine, quinoa de légumes de saison (Eric Guérin)
1h 40min
Sauce au vin doux
55 min
Rhum arrangé aux fruits de la Passion
48h
Tarte crémeuse banane, passion, citron vert
4 Std. 45 Min
Osso-buco gremolata à l'orange
1 Std. 15 Min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15 Min
Sorbet au cassis
10 Min
Gelée de sureau
50min
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4h 30min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min