Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre, coupé en parcelles
- 100 g de groseilles rouges, équeutées
- 70 g de beurre, en morceaux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 785.3 kJ / 190.5 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.3 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 5.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce au vin doux
55min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35min
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Lotte au beurre rouge
40min
Rillettes de lapin
12h
Soupe asperge citron
55min
Tarte aux cassis meringuée
2j 30 menit
Râble de lapin aux abricots et à la vanille
45min
Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri
1h 5min
Asperges et jambon sauce hollandaise
1h
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40min